Isolatie

TOT 30% BESPARINGEN

Op enkele jaren tijd wint u de kosten van uw isolatie terug en al heel snel merkt u het verschil op uw energiefactuur. Naargelang de omvang van uw woning en uw energieverbruik kunt u tot 30% besparen op uw verwarmingskosten.

WARM IN DE WINTER, KOEL IN DE ZOMER

Wanneer u uw woning isoleert blijft de temperatuur binnenshuis veel constanter. Bovendien bestaat de taak van de isolatie erin de koude buiten te houden in de winter en uw woning koel te houden in de zomer. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw woning en ervaart u meer comfort.

EEN MEERWAARDE VOOR UW WONING

Op enkele jaren tijd wint u de kosten van uw isolatie terug en al heel snel merkt u het verschil op uw energiefactuur. Naargelang de omvang van uw woning en uw energieverbruik kunt u tot 30% besparen op uw verwarmingskosten.

WAAROM UW WONING ISOLEREN?

1 – Om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. De wetgeving met betrekking tot de energieprestaties gaat uit van objectieve metingen waaraan uw woning moet voldoen.

2 – Investeren in isolatie is onmiddellijk rendabel, vermits uw energiefactuur meteen daalt. 80% van de energie die een gezin verbruikt dient om de woning te verwarmen. Wie minder moet verwarmen voelt dat meteen in zijn portemonnee. Maar ook op langere termijn is isoleren een rendabele investering. Het energieprestatiecertificaat speelt een belangrijke rol in de waardebepaling van uw woning, wanneer u deze wilt verkopen of verhuren.

3 – Het is gewoon veel comfortabeler om in een geïsoleerde woning te leven. Ziedaar dus een heel goede reden om uw woning te isoleren.

PRIORITEITEN / HET DAK, DE MUREN EN DE VLOEREN ISOLEREN

Isoleren begint meestal met de ramen : eerst dubbele beglazing en vervolgens superisolerende ramen. Vervolgens is het de beurt aan de gevel : een goed geïsoleerde gevel verhoogt aanzienlijk het comfort en zorgt voor een aangename warmte in de woning. Bovendien doet gevelisolatie de energiefactuur aanzienlijk dalen. Na-isolatie met glaswolvlokken.

Deze techniek zorgt ervoor dat de binnen- en buitenmuren intact blijven. Er is geen plaatsverlies, vermits de isolatie aangebracht wordt in een bestaande holte.

– Gipsvezelplaten voor plafonds, muren en vloeren.  Het gaat hier om een duurzaam materiaal dat waterdicht, geluidloos en brandveilig is, gemakkelijk bewerkt en geplaatst kan worden, dat heel stabiel en belastbaar is en ook gebruikt kan worden in vochtige lokalen. Er bestaan ook varianten voor muren en vloeren – inclusief vloeren onder een schuin dak.

– Cellulosevezels, gemaakt van hoogwaardig krantenpapier dat gesorteerd, vermalen en zowel brand- als schimmelbestendig gemaakt wordt. Een milieuvriendelijke isolatie van prima kwaliteit.

Dit product bewaart langdurig kooldioxide en laat toe een zuinige warmtebalans te bekomen voor uw woning. Het isolatiemateriaal wordt in bulk aangebracht in holle ruimtes om op die manier een compacte isolatielaag te bekomen. Het wordt ingeblazen of ingespoten.